dilluns, 8 de juliol del 2013

No saps què fer aquest estiu? Fes la teva cervesa!


L'estiu ja és aquí i segur que a la teva nevera no hi falten cerveses, una beguda molt refrescant. Si t'agrada la cervesa i aquest estiu et toca passar-lo a Barcelona, o al poble i vols fer una activitat diferent, et proposo que facis la teva pròpia cervesa. En només 4 hores la faràs i en un mes podràs tastar-la! 

Home brewing kit
Aquesta és la idea de Family-Beer, la botiga on et pots comprar el kit complet per fabricar la teva pròpia cervesa artesana per només 65€. La botiga la trobareu al carrer Joan Blanques del barri de Gràcia i allà la Sílvia i el Peio us explicaran molt amablement com utilitzar el kit amb tots els complements necessaris per a fer 4 litres de cervesa (12 ampolles de 33 cl.), que és la quantitat que hi cap a la fermentadora del kit. 

Si ja sou uns experts en cervesa i disposeu de tots els estris, podeu acostar-vos a la botiga perquè hi tenen moltíssimes varietats de llúpols, maltes, i complements perquè cadascú pugui posar-hi el seu toc personal. Tant si us agraden rosses, com torrades, de blat o de civada, amb molta o amb poca graduació, val la pena fer un cop d'ull a la singular botiga, encara que sigui només per tafanejar una mica.

Us deixo el vídeo on en Peio us explica com fer la cervesa en 6 passos molt senzills, bàsicament es tracta de: 1.Macerar, 2.Filtrar, 3.Bullir, 4.Refredar, 5.Fermentar i 6.Embotellar. Salut i bon estiu!

Family-Beer




c/ Joan Blanques 53
08024 Barcelona 
<M> L4 Joanic






1 comentari: