diumenge, 1 de juliol del 2012

Museu de la marihuana a Barcelona


 
El mes de maig va obrir al carrer Ample de Barcelona el Hemp Museum Gallery o museu del cànem, actualment el més gran del món, més encara que el que hi ha Amsterdam, tot i que també pertany a Ben Dronkers. El museu està ubicat en un lloc excepcional, el Palau Mornau, construït al segle XVI per la família Santcliment. 

Ben Dronkers
Després de passar per vàries mans l'holandès Ben Dronkers va adquirir la finca el 2002 en un estat total d'abandonament. Finalment, al cap de 10 anys d'obres s'ha pogut obrir altra vegada el Palau, ara ja com a Museu del cànem. 

Però no espereu trobar-hi només una sèrie d'artilugis com si estéssim a un cofeeshop, aquest museu és molt més que això. Aquí s'explica els usos i propietats del cànnabis d'abans i d'ara i el seu potencial per a fins industrials, nutricionals, medicinals, sacramentals i recreatius. Podem veure unes sabates de luxe fabricades amb cànem, peces per a cotxes i un munt de coses que segur que us sorprendran. Un total de 900 metres quadrats on hi trobem el cànnabis relacionat amb el cinema, amb la indústria tèxtil, amb personatges com Popeye o Shakespeare.

Així que si us va agaradar el museu d'Amsterdam, aquest us agradarà molt més, amb el valor afegit de la seva ubicació, un Palau decorat a mida per a l'ocasió: amb pintures, bustos i sobretot fulles d'aquesta planta que anireu veient per tot el recinte...

Sandàlia feta amb cànem
Hemp Museum Gallery 
c/Ample 35, Barcelona
933197539 
Horari: 10:00 - 23:00
 
Preu: 9,00 € (nens gratuït)

http://hempmuseumgallery.com/es 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada