dimecres, 2 de maig del 2012

Premi Liebster per a Roda el món i torna al Born

Bones notícies! Roda el món i torna al Born ha estat escollit favorit de la mà de l'Eduard, de Viatge a Orient,  (merci pel reconeixement!) premiant així les històries d'aquest bloc. El premi Liebster és una iniciativa que consisteix a premiar de forma simbòlica cinc blocs, reconeixent així el seu esforç i treball en aquest món. 

La dinàmica es força senzilla, i us deixo les normes a seguir en cas que rebeu un d’aquests premis:
1. Copiar i enganxar el premi al bloc, i enllaçar al blocaire que t’ho va atorgar.
2. Nominar als teus 5 blocs favorits (han de tenir menys de 200 seguidors) i deixar un comentari en els seus blocs per fer-los saber que van rebre el guardó.
3. Esperar que aquests blocaires passin el guardó a altres 5 blogs.
I ara ha arribat el meu torn, és hora d'escollir aquests 5 blocs preferits. El meu veredicte és aquest:

Excursions 2.0 En Xavi ha estrenat bloc recentment i de manera pràctica i encertada us proposarà unes sortides on segur que no us perdreu.

Malviatge Una excel·lent combinació de viatges, gastronomia i una selecció dels millors vins.

Raconets Una guia on trobarem molts d'aquests "raconets" que poden completar el nostre viatge.

El viatges d'en Xavi i la Txell Perquè hi ha blocs que entren pels ulls i d'aquests viatges ens en deixen unes imatges fantàstiques.

El bloc dels viatges També de l'Eduard, per la seva tasca de difusió, per treure el millor de cada bloc (encara que es passi una mica dels 200).

2 comentaris:

  1. Moltes gràcies !!! És tota una alegria rebre aquest reconeixement d'un dels meus blocs preferits... Una abraçada i Bon viatges !!!

    ResponElimina