dijous, 19 de gener del 2012

La Carpa, un món de joguines a Girona























Ja hem parlat en algunes ocasions de Girona, de la seva Catedral i la llegenda de la Bruixa, del Pont de les Peixateries Velles, però a banda del Partimoni que acumula aquesta ciutat, també és una meravella passejar pels seus carrers. Girona té un eix comercial que s'estén a ambdues bandes del riu, replè de botigues, bars i restaurants d'allò més original que només passejant podem descobrir.

Un d'aquests llocs amb més encant és La Carpa, una botiga de joguines en què només entrar, tant infants com adults es queden amb la boca ben oberta. Aquest establiment està farcit de joguines destinades als més petits i no tan petits, des del tradicional mòbil d'animalets fins al joc perceptiu més sorprenent. En trobem de fetes a l'estil més tradicional: de paper, de cartró o de llauna o d'altres de fusta o de plàstic. Calidoscòpis, solitaris, jocs de taula, de cartes, trencaclosques, capsetes de música, baldufes de colors i objectes de decoració d'allò més variat. Tot té cabuda en aquest univers de colors que t'envolta només traspassar la porta del número 37 del carrer Ballesteries.

Si passeu per Girona, treieu el cap en aquest petit establiment, que segur que us fascinarà, us atendran molt amablement i gaudireu d'una experiència única, ja que aquest tipus de botigues em sembla que estan en perill d'extinció.

Clicant aquí podeu fer un tomb de 360º per la botiga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada